Aberlour Ginger

Aberlour Ginger


Født 16. april 2021


Far: Parvadean Roberto 70050 GBR

Mor: Aberlour Ginny WC 132

Morfar: Parvadean The Gigolo WC 30


Ginger er et utroligt charmerende hoppeføl, som vi venter os meget af. Og hun skal selvfølgelig blive her hos os. For det var netop muligheden for at kombinere blodlinjerne fra Ginny med "Robbies", der gjorde udslaget da vi besluttede at lease ham i en sæson, og bekoste transporten fra Wales tur/retur.


Ginny og Robbie har samme farmor, Parvadean Ginette. Og Ginger har en stamtavle der ude i 5. led er spækket med legendariske hopper fra Tydi Welsh Ponies: Tydi Rosemary, Tydi Rosina, Tydi Red Rose, Tydi Rosette. En hoppestamme, som har præget nogle af de betydningsfulde sec. C stutterier i Wales. 


Ginger har i 2022 har debut i showringen og været ude to gange. Ved Dorthealyst Plageskue stod hun alene i sin klasse og fik følgende beskrivelse af dommer Lars Frandsen: God type. Kønt hoved, godt Welsh-øje. Velrejst middellang hals. Passende dybde og brede. Bagpart god. Passende føre lemmer. God skridt. God trav. Karakterer 8-8-8-8-8.


Knapt to måneder senere deltog hun i en klasse for 1-årige hopper, hvor der desværre var frafald af to ud af fire tilmeldte. Dommer Malcolm Fry var meget begejstret for hende. Han satte hende på fløjen med hele 46 point (9-9-9-9-10), og gav følgende beskrivelse: Dejlig feminin hoppe. God nakke. God overlinje. Velproportioneret godt kryds. God dybde og bredde. Gode lemmer. Lige bevægelser. Exeptionel længde i skridt. Exeptionel bevægelse (i trav). Placeringen kvalificerede hende til en plads i junior-finalen, hvor hun vandt reserve championatet foran mange andre gode ponyer i alderen fra føl til 4-årige.


Vi er meget glade for, at det ikke kun er os selv, der ser en mulig kommende show- og avlsstjerne i Ginger. Og så er hun tilmed noget af det sødeste, man kan ønske sig. Og vi skylder Camilla Alring og Lotte Petersen stor tak for at vise hende frem for os. Jeres friske ben er altafgørende for, at hun får vist sig så godt for dommerne.


Ginger på sin anden tur i showringen 25. juni. Malcolm Fry skruer en tak op for pointene, og hun vinder reserve junior championatet ved Mountain & Moorland Show

Ginger 1 år gammel og stadig med lidt af vinterpelsen ved sit første show. Dorthealyst Plageskue den 30. april. Der er klap og beundring efter endt fremvisning

Ginger 4½ måned gammel

Ginger 3 måneder gammel

Ginger er første føl ud af 11 årige Ginny. Her er hun en uge gammel.

Ginger 4½ måned gammel

Ginger 3 måneder gammel

Ginger er her blevet 3 uger

Ginger 5 måneder gammel

Ginger 3 måneder gammel

Og her en måned