Parvadean Roberto

Parvadean Roberto 70050 (GBR)


'Robbie' er født i 2005 og har en fin avlskarriere bag sig. Vi har fået den unikke mulighed at lease ham for bedækningssæsonen 2020, hvor vi vil bruge ham til tre af vores egne hopper. Han vil også være til rådighed for fremmede hopper i begrænset omfang. 


Han har det skønneste temperament - En virkelig gentleman! Han er sød og nem at håndtere, så selvom vi ikke er vilde med at skulle holde hingst, har han vist sig at være helt uproblematisk at have gående sammen med vores jævnaldrende vallak vinteren over.


Robbie har en virkelig attraktiv afstamning, med flere af de allermest betydningsfulde sec. C ponyer (og enkelte berømte cobs) i sine blodlinjer. Derfor kunne vi ikke lade denne mulighed gå tabt. Han er ikke så stor. Vi har ikke målt ham med stangmål, men øjemålet siger 128-130 cm. Men hvad han ikke har i højden, det har han til funde i bredde, type, bevægelser - og temperament!


'Robbie' har bedækket følgende hopper: Aberlour Gwalia, Aberlour Ginny, Aberlour Gaia og Aberlour Gallina. Det vil sige mor, to døtre og et barnebarn. Da vores hopper er meget ensartede, er vi rigtig spændte på at se den følårgang, der kommer ud af 'Robbies' besøg.


Hvis du allerede nu er interesseret i et føl til næste år, så kontakte os for en snak om vilkår, og lav en besøgsaftale til foråret når føllene er kommet. Hvis der er gevinst hos alle fire hopper venter vi føl fra Ginny og Gaia i begyndelsen af april og fra Gwalia og Gallina i midten af maj 2021.